TRIGON giver 250.000 kr. til De Frivilliges Hus

Bestyrelsesformand Inge Selde Bøgh, TRIGON Fonden, og koncerndirektør Karl-Erik Slynge overrakte pengene til Fie Mølholt, bestyrelsesformand i De Frivilliges Hus.

TRIGON Fonden forærede fredag eftermiddag hele 250.000 kroner til De Frivilliges Hus i Frederikshavn.

 - Det er fantastisk. Vi har rationaliseret alt det, vi kan. Nu kan vi endelig bruge penge igen, men vi trækker vejret og tænker os godt om, siger Fie Mølholt, formand for bestyrelsen i De Frivilliges Hus.

 Koncerndirektør Karl-Erik Slynge og bestyrelsesformand Inge Selde Bøgh, TRIGON Fonden, overrakte pengene til De Frivilliges Hus. TRIGON har netop fejret 75 års jubilæum i Arena Nord. I stedet for gaver ønskede TRIGON sig penge, som fonden kunne give videre.

 - Vi fik 114.000 kroner. Vi har hele tiden sagt, at vi ville fordoble beløbet, og vi vælger så lige at give lidt mere, så vi rammer et rundt beløb, nemlig 250.000 kroner, forklarede Karl-Erik Slynge.

 De Frivilliges Hus har en særlig plads i TRIGON's hjerte. For 10 år siden købte og istandsatte TRIGON den smukke gamle bygning på hjørnet af Danmarksgade og Asylgade i Frederikshavn. Efter renoveringen forærede TRIGON Fonden bygningen til de frivillige i Frederikshavn. Bygningen er opført som sparekasse i 1895 og har siden huset bibliotek, kommunekontor, sygeplejeskole, advokatkontor og præstebolig.

 - Vi giver alle 250.000 kroner til De Frivilliges Hus, fordi vi føler, at det er her, at de gør allermest gavn, og huset huser netop de formål, som fonden støtter, forklarede Karl-Erik Slynge.

 72 forskellige foreninger er tilknyttet De Frivilliges Hus. Alene i september var mødelokalerne lånt ud 50 gange med deltagelse af næsten 500 mennesker. Inden COVID-19 - i 2018 - var lokalerne lånt ud 575 gange med deltagelse af godt 4500 mennesker.

- Vi er så stolte af vores dejlige hus. Vi praler af det, og når vi får gæster, siger de altid "wauw", og derfor behandler vi det alle pænt, siger Fie Mølholt.

Udskriv E-mail

Find forening

find forening

Frivilligjob

find frivilligjob

Mindhelper

selvhjelp

Fritid

kalender

Bobleberg

kalender